Saab 99 met werk, maar goede basis en leuke kans met een klein budget!

Saab 99 met werk, maar goede basis en leuke kans met een klein budget!

Deze Saab 99 is een originele Nederlandse auto! De huidige eigenaar is nog steeds dezelfde familie. De kilometerstand is slechts 170.000. Wie wil er van deze auto gaan genieten? Zie hieronder het voorstel van de eigenaar.  Geen vraagprijs maar vergoeding gevraagd om de auto te hergebruiken!

.Saab - achtteraanzicht Saab - dashboard Saab - deur best zijde Saab - hemel Saab - inkijk bestuurderszijde Saab - interieur achterzijde Saab - kofferbak Saab - schuin vooraanzicht Saab - Spatbord Linksachter Saab - zijaanzicht rechterzijdeSaab - spatbord LV Saab - Spatbord rechtsachter Saab - velgen Turbo Saab - zijaanzicht best zijde

Beste Saabliefhebber,

Deze Saab is een eerlijke auto van tweede eigenaar (de eerste eigenaar was mijn schoonvader) met bouwjaar 1975, in Sittard gekocht bij Hagmanns.
Er staan 170200 km op de teller. De auto staat momenteel al vanaf medio 2010 stop. Hij Is rijdend weggezet met een lekkende koppelingscylinder aan versnellingsbak kant.
In de basis een harde auto met hier en daar wat carrosseriewerk. Met name de spatbordranden aan de achterwielen en de onderzijde van de deur aan de bestuurderskant zijn slecht.
De hemel heb ik in 2003 toen ik de auto na een eerste stalling van ca 9 jaar weer rijvaardig heb gemaakt. De stoelen hebben nog de originele bekleding onder de stoelhoezen. (Ook de originele velgen zijn er nog bij).
De achterbank idem maar de bekleding is verweerd en kapot en aan vervanging toe.

Ik ben nu op zoek naar een liefhebber die de moeite waard vindt om hem op te knappen of als donorauto te gebruiken voor een andere restauratie, omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen om hem te laten slopen.

Indicatie vraagprijs: elk aanneembaar bod. Geeft u mij een kans uw bod te overwegen! U kunt rechtstreeks contact opnemen met de heer Henk Gotschenberg tel:+31 6 20955291, mail: henk.gotschenberg@gmail.com

Getagd met , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*